Rapportage

Waarschijnlijk gebruikt u maandelijks een vaste set aan (management) rapportages om te kunnen beoordelen waar het goed en slecht gaat. Met QicsAnalytics kunt u deze rapportages maken op basis van alle in het bedrijf aanwezige gegevens. Daar heeft u nog steeds een rapportagetool voor nodig, zoals Power BI.

Sneller, betrouwbaardere rapportages maken

Ondanks dat u nog steeds Power BI nodig hebt voor het maken van rapportages, zijn er wel degelijk verschillen door te rapporteren vanuit één datawarehouse, namelijk:

 • de snelheid waarmee u een rapport kunt maken of aanpassen
 • de betrouwbaarheid van de rapportages

Het rapport zelf hoeft geen ingewikkelde berekeningen te maken of gegevens uit meerdere bronnen te halen. Alle berekeningen worden al in het datawarehouse uitgevoerd. U hoeft alleen maar de juiste velden in het rapport te zetten. Op die manier krijgt u de beschikking over rapportages waar u op kunt bouwen.

Rapportage maken uit meerdere databases

Vaak is de informatie die voor u van belang is, opgeslagen in meerdere databases. Dat maakt het maken van rapporten complex. QicsAnalytics verzamelt alle formatie in één centrale database: het datawarehouse. Hiermee is in één keer de complexiteit van rapporteren over meerdere databases verdwenen.

Rapporteren zonder kennis van Exact of andere bronnen

Bij het maken van rapporten wilt u niet geconfronteerd worden met complexe onderliggende definities van tabellen en velden. Met QicsAnalytics zijn deze 'brondata' dermate gestructureerd en herkenbaar opgeslagen, dat het voor u direct duidelijk is wat, waar is opgeslagen. U heeft dus geen kennis nodig van Exact. De benamingen spreken voor zich.

Meer over het consolideren van data uit Exact 

  Iets voor u?

  Bekijk wat QicsAnalytics voor uw organisatie kan betekenen.
  AFSPREKEN   

  Op de hoogte blijven?

  Meld u nu aan voor onze nieuwsbrief.
  Aanmelden