Exact

Exact

Exact-200x80.pngQicsAnalytics is een datawarehouse op Exact. In het datawarehouse worden gegevens uit meerdere Exact-databases verzameld, gecontroleerd en geordend. De output van QicsAnalytics is niets meer en niets minder dan een gestructureerde, betrouwbare set van informatie.

Deze informatie is met elke gewenste rapportage-tool te visualiseren in een door u gewenst rapport/grafiek en/of analyse.

Als u een boeking in Exact aanmaakt, wordt deze direct overgezet naar het datawarehouse. QicsAnalytics controleert de informatie en zet die op een logische plek in het datawarehouse. Doordat er weinig tijd zit tussen het aanmaken van de boekingen en het doorplaatsen van de data, zijn uw rapportages altijd up-to-date en betrouwbaar.

Bij het maken van rapporten wilt u niet geconfronteerd worden met complexe onderliggende definities van tabellen en velden. Daarom wordt deze 'bron-data' dermate gestructureerd en herkenbaar opgeslagen, dat het voor u direct duidelijk is wat, waar is opgeslagen. U heeft dus geen kennis nodig van Exact. De benamingen spreken voor zich.

Uw data wordt door QicsAnalytics geoptimaliseerd voor gebruik in rapportages en analyses. Dat zorgt er voor dat u, ook met tientallen miljoenen rijen aan informatie, snel rapportages kunt maken en analyses kunt uitvoeren. Aangezien het datawarehouse op een andere server wordt geïnstalleerd dan de server waarop de Exact-databases draaien, wordt het dagelijks gebruik van Exact niet 'gestoord' door het uitvoeren van zware analyses of het draaien van complexe rapportages.

Wilt u weten wat QicsAnalytics kost? Vraag dan onze prijslijst op. U kunt ook een afspraak met ons maken om te kijken wat QicsAnalytics voor uw organisatie kan betekenen.

Exact-Globe-200x80.jpg.png     Exact-Synergy-200x80.png